Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Laars LT - What Gives?

  1. Back To Top    #1

    Laars LT - What Gives?

    I don't see anything wrong with it - turn on the heat and get nothing. Not failure indicator lights (other than "pool" heat "indicator light" is on). No high/low-temp light, no pressure light, etc... Left pump running for several minutes and still no heat starting up (and no indicator lights). Turned pump off, and still no indicator lights (no pressure light).

    What am I missing?

    Thanks,

    - Jeff
    ~45Kg Pool with attached Spa, NSP-72 DE, Minmax 400 Heater, Tahoe Blue Pebbletech, Jandy SWG via Aqualink RS-8, The Pool Cleaner (black)
    Pumps: X3 Hybrid Pump (switches to SPA), 2HP Spa (additional, when SPA is on), and a 1HP For Waterfall
    8, 4x12 Solar Panels on the roof of the pool-house (~12' up)
    CAPTAIN JAMES T. KIRK: "I'M SORRY. I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME I AM" (Thanks to TFP!)

  2. Back To Top    #2

    In the Industry

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    North TX
    Posts
    11

    Re: Laars LT - What Gives?

    Is the green pool/spa light on ? If not, check power to transformer. Not getting voltage(MV) to heater. Button under thermostats, should have 2. 1 for pool and 1 for spa.
    Mike
    River Brook Pools & Spas, Inc.
    www.riverbrookpools.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •