Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Hot Springs Bengal Hot Tub Dead

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    May 2017
    Location
    Crossville, TN
    Posts
    1

    Hot Springs Bengal Hot Tub Dead

    I have a Hot Springs Bengal hot tub that is totally dead! The breaker is not kicked nor is the gfi on the outlet tripped. There are no lights on the display or the main board. I checked and have good 120VAC coming into the relay board and 22VAC at all nine terminal posts where the relay board and the main board connect and also 120 going out to the main board from the red, black and white terminal wires. It acts like something is tripped somewhere but just can't find what is going on. I ordered and installed a new main board because no LED's were lit on the old main board but to no avail. This new style main board only has one green LED but it doesn't come on either. Any ideas?

    Also does anyone know where I can find a schematic for this model and the voltage outputs from the nine pin connector that goes from the relay board to the control board?
    I have a 2008 Hot Springs Spa Bengal hot tub. Plugs in (not hard wired). Bought new in 2008.

  2. Back To Top    #2
    Patrick_B's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Midland TX
    Posts
    14,999

    Re: Hot Springs Bengal Hot Tub Dead

    I sure don't but I hope a bump will help you out. Good luck, and enjoy the forum.
    TFP Moderator
    Essential Links:
    ABC's Of Pool Chemistry, Test Kits, SLAM Your Pool
    28K Gal IG FreeForm, CLI Quartz, Pentair 36"SF & VS Pump, Dolphin M5, Rheem

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •