Reset iAqualink network password?

wmSwartz

New member
May 21, 2020
3
SF Bay Area
Hello, my Aqualink has been inactive for over a year because I upgraded my network to something that doesn't support b/g. I had the hand held, so I was able to control the functions. Now I wanted to re-program, so I had to fix the network part. So... I purchased an old b/g Access Point, but I "think" I can't remember the password.

I have the older version of 2.0. The model is IQ20-A and it does have the WPS button inside, but it's blue so it's the older version. The 2.0 documentation said reset the wifi (toggle the switch), then try to connect to iAqualink network. But that doesn't show up, however iWifi does show up, so I'm assuming that's the older version? I say that because iWifi shows up on my phone, but iAqualink ABC doesn't show on my list.

Anyway, if iWifi is correct, then I've forgotten the password. I can't find any documentation to reset the device to factory settings. Does anyone know how to reset the device to factory settings or erase the password?

Thanks!
Bill
 

wmSwartz

New member
May 21, 2020
3
SF Bay Area
Hello, my Aqualink has been inactive for over a year because I upgraded my network to something that doesn't support b/g. I had the hand held, so I was able to control the functions. Now I wanted to re-program, so I had to fix the network part. So... I purchased an old b/g Access Point, but I "think" I can't remember the password.

I have the older version of 2.0. The model is IQ20-A and it does have the WPS button inside, but it's blue so it's the older version. The 2.0 documentation said reset the wifi (toggle the switch), then try to connect to iAqualink network. But that doesn't show up, however iWifi does show up, so I'm assuming that's the older version? I say that because iWifi shows up on my phone, but iAqualink ABC doesn't show on my list.

Anyway, if iWifi is correct, then I've forgotten the password. I can't find any documentation to reset the device to factory settings. Does anyone know how to reset the device to factory settings or erase the password?

Thanks!
Bill
Nevermind. The Very Expensive unit is apparently dead with all 3 lights being out. Confirmed voltage at connection, but nothing.. <sigh>