My Pentair Warrior SE only runs for 20 minutes or so.

Boogfj40

Active member
Jul 11, 2019
29
INDY
My Pentair Warrior SE is only 4 months old and now that my pool temps are in the upper 80's it only runs for 20mins or so. I left a message with Mairna Pool Spa & Patio. Hopefully I can get this resolved.
Has anyone else had this issue? I have read somewhere that this might be caused by higher pool temps. I have tried everything. Thanks!
 

ajw22

Gold Supporter
TFP Guide
Jul 21, 2013
21,962
Northern NJ
Pool Size
35000
Surface
Plaster
Chlorine
Salt Water Generator
SWG Type
Pentair Intellichlor IC-60
Any response from Marina?
 

Dtkokay

Well-known member
Dec 31, 2019
347
Houston, Texas
Call Pentair and start a warranty claim. BUT you need to have registered your product with them first. I would do that right away if you haven't already.

I know this first hand because my two month old Warrior SE stopped working suddenly. I bought it from Marina, so I tried them first and left a message, but never heard back. I called Pentair and they were able to start a warranty claim right away. They're sending me a new power unit, and I'm supposed to mail the old power unit back in the same box. They've already emailed me the return shipping label, so the process has been pretty smooth so far. Hopefully this fixes the problem.
 

smracing

Well-known member
Jun 1, 2011
237
Carlsbad, NM
My Warrior SI worked for one day. After that it would only run for 5 minutes at a time. Marina sent a return label and a new Warrior is on the way. I hope this one does not have the same problem.