Anyone with ScreenLogic want to do me a favor???

Jimrahbe

Mod Squad
TFP Expert
LifeTime Supporter
Jul 7, 2014
19,127
Bedford, TX
I have the following page in ScreenLogic..




It shows the local weather across the bottom.. For some reason, it no longer updates.. I tried to update the set up page below, but can't get it to find the local airport.


It won't let me enter anything..

I am just looking to see if it is just me, or if something has changed for everyone??

On the set up page does your system allow you to enter or pick a State? Mine won't anymore.

Thanks,

Jim R.
 

RMcGirr83

Gold Supporter
Nov 19, 2018
935
Tuscola, TX
Jim,

Not sure if you know this or not but the NOAA has an XML feed. Maybe try typing that in directly into the app? Looks like it uses an xml for the data. sorry, don't have screenlogic.

Here's the link

Put in your state and then select the local airport, click on the xml link and try inputting that into the app directly.

For Texas it would be one of these


Here's the feed for Abilene


Other than that you sure the app has internet connection?
 

Jimrahbe

Mod Squad
TFP Expert
LifeTime Supporter
Jul 7, 2014
19,127
Bedford, TX
Rich,

Thanks for the links, it gave me a better idea how the weather .xml inputs works.

The system can see the internet as I can change things via my cell (not WiFi) but... It does appear that it is not talking to the weather website, as things are just stuck at the last reading.

In theory, you can select your State, and then your airport location, but none of that works. It is all blank. I guess my next option is to reset the Protocol adapter, but I think I'll wait to see if anyone else is having the same issue.

Thanks,

Jim R.
 

RMcGirr83

Gold Supporter
Nov 19, 2018
935
Tuscola, TX
Something I just noticed, in your screenlogic pic it states
Code:
http://weather.gov
, the link I provided states
Code:
https://w1.weather.gov
. Websites change all the time. Maybe if you change the beginning of that link in the weather params of the screenlogic general settings everything will sync up again?

Just a thought.
 

Jimrahbe

Mod Squad
TFP Expert
LifeTime Supporter
Jul 7, 2014
19,127
Bedford, TX
83,

I tried both the old http and the new https://W1. and it made no difference..

I did not try http://W1.. ??

The real problem for me is that it used to allow you to enter your State and then it would find the Internet address.. Now it won't even let me enter a State.

Your link let me manually set up the address, but neither the old way or the new way worked for me. ☹

Thanks,

Jim R.