Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 3 of 3

Thread: Problems with attachments to private messages

  1. Back To Top    #1
    JasonLion's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Silver Spring, MD
    Posts
    37,887

    Problems with attachments to private messages

    I have been trying to use private messages with attachments with no luck. The message arives with a paperclip icon and there is a button to delete the attachment, but I can't find any way to actually download the attachment?
    19K gal, vinyl, 1/2 HP WhisperFlo pump, 200 sqft cartridge filter, AutoPilot Digital SWG, Dolphin Dynamic cleaning robot
    Creator of PoolMath and Pool Calculator. Other handy links: Support this site, TF Test Kits, Pool School

  2. Back To Top    #2

    In the Industry
    duraleigh's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sebring, Florida
    Posts
    28,401
    I had the same problem upon receiving a PM. I got the paper clip symbol and a button to delete the attachment, but no way to access the attachment. (if it was even there)
    Dave S. - Forum owner
    42k vinyl and concrete pool, 1.5hp pump, 140gpm filter
    TFTestkits , PoolMath , Pool School

  3. Back To Top    #3
    divnkd101's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Pearland, TX (Houston Suburb)
    Posts
    587
    I just tested myself and had the same issue. I will bring this to the attention of other MODS and we will try to get it fixed. Thanks for the heads up.
    MIKE

    21K Inground Custom w/ Spa (Gunite/Plaster), SWCG, Hayward Northstar, Polaris 280, Hayward Color Logics, Jandy PS-8

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •