Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Fiberstar lighting issue (a new one)

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Rockledge
    Posts
    4

    Fiberstar lighting issue (a new one)

    Interesting.

    I have a 14yr old pool with a fiberstar 2000 series illuminator. I have no issues with brightness or what I would think is "degraded fiber" that would justify upgrading the system to LEDs.

    In my pool, there is one light in the spa and two lights in the main pool.

    When the illuminator is turned on - the spa light functions absolutely normally - color is fine and when changed to rotating color - works fine.

    main pool light #1 comes on - but does not rotate color.

    main pool light #2 does not come on.


    anyone seen something like this?


    (as a side note - i know i have some issues with the box - the muffin fan is not running at all - and will have to be replaced.)


    thanks!


    doug

  2. Back To Top    #2
    Patrick_B's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Midland TX
    Posts
    14,999

    Re: Fiberstar lighting issue (a new one)

    Welcome to TFP Doug,

    I've not worked with those, but others have, and may help. Best of luck and welcome aboard.
    TFP Moderator
    Essential Links:
    ABC's Of Pool Chemistry, Test Kits, SLAM Your Pool
    28K Gal IG FreeForm, CLI Quartz, Pentair 36"SF & VS Pump, Dolphin M5, Rheem

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •