Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Intellichlor IC 40 Only Steady Green Lights, Even When OFF!

  1. Back To Top    #1
    hodapmj's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Arkansas
    Posts
    54

    Intellichlor IC 40 Only Steady Green Lights, Even When OFF!

    3 year old Intellichlor IC 40 connected via the 10 year old, Easy Touch. On the Intellichlor, steady green lights for Flow, Salt, Output %, bottomline looks like it is running fine. Diagnostics on the Easy Touch indicate no errors. Here is the wierd part, even when the pool is turned off, it is indicating STEADY green lights like it is running normal! Easy Touch diagnostics says "No Errors"! If I unplug the Intellichlor from the Easy Touch, it STILL says no errors and everything is fine! Any clues as to what's going on?
    24K gal. 22 X 40' Fox Lagoon IG Vinyl, 7' Fox 25 jet raised Spa, Intelliflow VS-3050 pump, Intellichlor IC-40 SWG, Pentair Easy Touch Controller, Easy Touch Wireless Remote, Pentair Legend cleaner w/ booster pump, Pentair 250,000 BTU heater, Pentair Tagelus Sand Filter, & Pentair Intellibrite LED lighting.

  2. Back To Top    #2

    In the Industry

    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Waikoloa Hawaii
    Posts
    13

    Re: Intellichlor IC 40 Only Steady Green Lights, Even When OFF!

    A green light for flow with the pump turned off - stuck/bad flow sensor



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •