Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 4 of 4

Thread: Log in

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Texas
    Posts
    441

    Log in

    Ever since the site upgrade I can not log in to this site at work. It is not my security at work, I put my user name in and then my password and it comes up and says invalid user name or password BUT I use the same user ID and password here at home and have no problems. What is up with that?
    27' Round AG, 17,200 gallons, sand filter

  2. Back To Top    #2
    SeanB's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Missouri City (suburb of Houston, TX)
    Posts
    2,622
    Try clearing out the cookies and see if that works.
    TFP Founder

    My Pool: 13K gal IG gunite with 7' spa, Pentair Cartridge Filter, Intellichlor IC40 SWG, Polaris 280 Cleaner, TF-100 Test Kit w/ salt test.

  3. Back To Top    #3

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Texas
    Posts
    441
    will do in the moring, will let ya know
    27' Round AG, 17,200 gallons, sand filter

  4. Back To Top    #4

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Texas
    Posts
    441
    Quote Originally Posted by SeanB
    Try clearing out the cookies and see if that works.
    Sean, that did the trick (am posting from work now ) Wonder why you have to clear cookies for it to work?
    27' Round AG, 17,200 gallons, sand filter

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •