pool help

  1. 1

    Mastertemp400 cycling in spa mode

    Hey experts, When I turn my mastertemp 400 onto spa mode. It will run for about a minute then turn on a HLS error light. After maybe two minutes light will go off and it will go through the same process again. This issue first started with an E05 error message. I came to this forum to start...
  2. G

    Help from the experts please? Black algae vs replaster?

    First let me preface this by saying that I suck at pool work... I've been trying and last year I did well keeping up with levels. This year is a different story. The electrical conduit that runs out to the pool rotted away - The upper part of the cartridge filter cracked open - Then the lower...
  3. daddydolge

    AquaLink RS8 - NO POWER ANYWHERE

    Hi everyone! I think I screwed up and will try to make the back story as short as possible. I have an AquaLink RSA panel with 2 Jandy JVA2440's to control between the pool and spa. One of the Jandy's were acting up so I took it off and put the handle on the valve so I could manually switch it...
  4. T

    First timer - can’t get PH to balance

    Hello All, First time posting but have read a number of threads. We have a 12 foot by 30 inch Intex prism frame pool. Upgraded the filter when we set it up. Started with 3 inch trichlor tabs in a floater in late May. Way great until early July when i left the solar blanket on for a few days...
  5. P

    I am lost. (Novice pool owner) Please advise!

    Hey everyone, I am so confused on what to do with my pool at this point. Last week it turned green. Our chlorine was low, ph was low. Husband added stabilizer for some reason and that’s when it went all shades of gross. So after acquiring a more precise Taylor kit (the big one) we tried...