Search results

  1. R

    Aquarite not working, doesn't click when turned to Auto- only the power led lights up, display working- showing 0 salt,

    I agree. One more question, in your opinion is the board replacement a good option with the age of the unit vs a whole system replacement. I appreciate your time and sharing of your knowledge. I will try to change the AL setting again. Thank you.
  2. R

    Aquarite not working, doesn't click when turned to Auto- only the power led lights up, display working- showing 0 salt,

    Thank you for your help. I was hoping Auto to Off was the trick for changing the Product name. I will try again to change it. Do you recommend getting a hayward board or one of the generic replacements.
  3. R

    Aquarite not working, doesn't click when turned to Auto- only the power led lights up, display working- showing 0 salt,

    The other numbers are the same, except instead of cold it reads 0 and the temp is 69.
  4. R

    Aquarite not working, doesn't click when turned to Auto- only the power led lights up, display working- showing 0 salt,

    I was wondering about that AL5. Yesterday I tried to change it to AL- O by going from Auto to Super chlorinate. Didn't change. I went out and tried from Auto to off, will not change.
  5. R

    Aquarite not working, doesn't click when turned to Auto- only the power led lights up, display working- showing 0 salt,

    Thank you for your response. I did forget the cell voltage yesterday, it was 32.7 I ran the three test this morning, following your instructions , the reading were exactly the same. The fuse looked good, but replaced it with a new one. The salt reading with a salt strip is 2800, the reading on...
  6. R

    Aquarite not working, doesn't click when turned to Auto- only the power led lights up, display working- showing 0 salt,

    The power light is on, but when you switch from off to auto there is no click. nothing happens, it doesn't generate. None of the other LEDs come on. The no flow does not come on when pump is off . Display works fine. Salt reads zero. I checked the back of the board and it looks good, no...
  7. 1619059369593.png

    1619059369593.png