Spookie's latest activity

  • S
    Spookie replied to the thread Explosion near the SWG.
    The electrician came out today and took 5 minutes to fix my issue. All good in the hood now.
  • S
    @MyAZPool, you are a gentleman. PM sent. I will continue the conversation on the circuit groups here for the, (possible :)), interest...
  • S
    Checkout the Hunter MP Series nozzles. Also the Hunter Pro-Spray sprinkler bodies to go with the nozzles. The bodies are pressure...
  • S
    Midnight blue for you to check out.
    • 40AF9EB9-F000-4466-B8E0-1CB1CFC9948C.jpeg
  • S
    Spookie replied to the thread Explosion near the SWG.
    My builder will be sending his electrician out next week. In the meantime, I lowered my pump speed and am running it 24/7 to avoid any...
  • S
    Spookie replied to the thread Lame tile guy did this.
    They will be coming to fix it. I’ll look into that and even have the stainless steel plate for them if needed. The foreman is pretty...
  • S
    Spookie replied to the thread Explosion near the SWG.
    Thanks so much! The builder installed it. I currently control my SWG output through my intellicenter. The SWG is connected to my...
  • S
    Spookie replied to the thread Explosion near the SWG.
    When my pump is off, my ic60 displays a red light next to “flow” and the lights for the salt level are flashing “green” next to good and...
  • S
    Spookie replied to the thread Lame tile guy did this.
    My builder said they will fix it when they come to fix the spillway. I’m frustrated because I usually catch that stuff. Thanks all for...
  • S
    Spookie replied to the thread Lame tile guy did this.
    Thanks for the replies. So when I spoke with the builder regarding the skimmers, he immediately called the tile guy and then called me...
    • 834E1480-A489-4238-883D-C2D9DCB336CD.jpeg
  • S
    I designed my own pool and am usually pretty observant. Wasn't until I was in the spa for the first time a few days ago that I noticed...
    • A2C7AC2D-E314-4C2E-BB86-AF2125A651E9.jpeg
  • S
    Spookie replied to the thread Salt level sound normal?.
    Awesome. Thanks again for all your help. I’ve been reading threads on this site and always value your input!
  • S
    Spookie replied to the thread Salt level sound normal?.
    So you know how the instructions say “rinse and fill 25 ml sample to 10 ml Mark”? Well I stopped reading after the “25 ml” part. I have...
  • S
    Spookie replied to the thread Salt level sound normal?.
    K1766. Oh, and thanks for your help! Oh wait a minute!!!! Lemme try again. May have embarrassed myself....
  • S
    Spookie replied to the thread Salt level sound normal?.
    I did it myself. Just liquid chlorine, MA, then liquid conditioner last week. Salt tested 1000 2 weeks after fill up, before adding...