jugalo's latest activity

  • J
    jugalo replied to the thread IC40 salt inaccuracy ?.
    Update: Did the redundant salt tests yesterday. Leslies 3279, Taylor1766 3800, Intellicenter 2950, Salt Strip 2900. I think Im just...
    • IMG_2434.PNG
    • IMG_2435.jpg
    • IMG_2436.jpg
    • IMG_2437.jpg
  • J
    jugalo replied to the thread IC40 salt inaccuracy ?.
    No problem. Was just hoping for an easy fix. Baffling. Thx Jim.
  • J
    jugalo replied to the thread IC40 salt inaccuracy ?.
    LOL I was saying 1776, I guess its an Independence Day thing. So yes I just went and re-tested. K-1766 on speedstir 19 drops = 3800ppm...
  • J
    jugalo replied to the thread IC40 salt inaccuracy ?.
    So out of frustration... I went and grabbed some salt test strips which I have never really used, and its also saying 2900 just like the...
  • J
    jugalo replied to the thread IC40 salt inaccuracy ?.
    So just did 1776 test at 2 feet depth and Im getting 3600ppm (18 drops) and as usual IC40 says 2900. 85 degree water temp (who knows how...
  • J
    jugalo replied to the thread IC40 salt inaccuracy ?.
    Yes, He removed and replaced the IC40. I will test it in the AM and see how close it is. Stand by.
  • J
    jugalo replied to the thread IC40 salt inaccuracy ?.
    So Pentair sent a guy out to swap it out. I was at work. He told my wife I need to add a bag of salt! My 1776 kit says I have 3800 ppm...
  • J
    jugalo replied to the thread IC40 salt inaccuracy ?.
    Thanks so much guys. Looks like (another) call to Pentair.
  • J
    jugalo replied to the thread IC40 salt inaccuracy ?.
  • J
    jugalo replied to the thread IC40 salt inaccuracy ?.
    Oh. And my levels are dead center perfect.
  • J
    I have searched and havent seen my problem addressed. Brand new build. Pentair Intellicenter. My system is ALWAYS telling me that my...