Recent content by frosken

  1. F

    AquaTrol has no lights nor display

    Thanks for the heads up with Mouser...$20 shipping (and possibly duty/taxes) for a $0.71 part sucks though... I received the new motherboard yesterday and it (obviously) resolved the issue. I do shop fairly often to DigiKey (for my pinball machines) thus I will add the U13 in my next order when...
  2. F

    AquaTrol has no lights nor display

    With my awesome luck, digikey part is back-ordered 'till the end of September. Found a new motherboard "fairly cheap" which I should receive tomorrow. Will still order the digikey part when they have stock to fix the old MB. crossing my fingers that the problem will be resolved! :) thanks all
  3. F

    AquaTrol has no lights nor display

    I checked the thread and TP13 gives me 5V. TP14: ZERO. I guess it is the U13/U14 repair that is required...unless you tell me otherwise! :) thanks!
  4. F

    AquaTrol has no lights nor display

    Thanks everyone for the speedy replies. ajw22: Thanks for the link. I did follow the AquaRite manual, which has the same steps and I don<t have the 5vdc for the display board. C0d3Sp4c3: Thanks! I will check it out today, as soon as it's no longer raining cats and dogs...LOL will keep all of...
  5. F

    AquaTrol has no lights nor display

    First of all, this is an awesome forum! I am trying to troubleshoot my AquaTrol control panel as we noticed that it didn't seem to produce chlorine. Upon open the door, the instinct was correct: NO LEDs, NO DISPLAY. With all the other older thread, and checking the AquaRite diagnostics...