Recent content by ErikU19

  1. E

    - Hayward

    looks like the only way to pull the config is to manually scroll through the prompts and write it down?
  2. E

    - Hayward

    Good morning. I'll give that a try. I'm working with Hayward as well VIA email, I will let you know the steps they have me take and what the results are so we are all in the know. Have a great weekend everyone and I appreciate all the help.
  3. E

    - Hayward

    No changes :(
  4. E

    - Hayward

    Serial
  5. E

    - Hayward

    Yes :)
  6. E

    - Hayward

    Yes, local display is working on the panel. Can I check the remote display pinout for voltage? Or the pump for voltage on its comm pinout? unplugged antenna, no change.
  7. E

    - Hayward

    The antenna harness from the board?
  8. E

    - Hayward

    James - the 4 terminal remote display block inside the aqualogic has 2 wires going to the drive on the bump. powered down, disconnected block, waited and then powered the system back on with it removed. same issue, Aqualogic panel turns yellow, says vsp comm error. pump comes on and can...
  9. E

    - Hayward

    Thanks - will try that now.
  10. E

    - Hayward

    Thanks for the help, James. I previously disconnected, re clamped the wires and reconnected. Same error and its showing the same drive info as above. No errors in the pump logs, just power cycles. Diagnostics on the pump just show Comm Bus Offline. It doesnt look like the Aqualogic has an...
  11. E

    - Hayward

    Drive: 1.13 Display: R3.0.8 Thanks James
  12. E

    - Hayward

    It shows power cycles (from me) Comm Buss: Offline HUA: 10-43-00-fd-88 Power Input Normal
  13. E

    - Hayward

    Good morning, Did some basic troubleshooting; Power Cycle; Cable Check on pump, Cable Check on Panel, remove and clean terminals but the error persists. I can turn the pump on manually via the top panel and set timers, but that obviously doesn't help the automation/variable speed/timers side...
  14. E

    Hayward 1.5' LED Light Glued In - Need To Replace, Cant Get It Out!

    My Pool Builder continues to haunt me :) I have had TWO Hayward 1.5" LED lights go bad on me, both with under 200 hours on them. Not very impressed with Hayward to say the least... Luckily the larger Spa and Pool lights have not been an issue, these seem to be made better. Regardless I went...
  15. E

    Pool, Spa & Kitchen Build - Houston, Texas Excavation Date 3-23-15

    It depends on the speed of the pump. It runs 75% 9am-5pm and then 35% 5pm-8:59am. When it is at 75% there is a bubble/trickle. Not so much at 35%, but it still flows over and lets the glass tile under sparkle. Are you going with a variable speed system? if so you could adjust it as needed -...