Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Pool booster pump dead?

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    May 2014
    Location
    Pflugerville, TX
    Posts
    146

    Pool booster pump dead?

    So I switched to a robot cleaner about a month ago. However it already has to go in for repair so I dropped my crippled Polaris back in the water.

    Firing up the booster pump with my controller I don't hear any noise or feel anything on the return pipe for the pump after about a second.

    The polaris never starts moving.

    The pump worked a month ago but now it seems dead ?
    13,000 gallons w/ spa (in-ground) | Plaster pool surface
    2.5HP Jandy Stealth Pump | CL580 Filter | Polaris 480 Pro w/ Halcyon Pump | 400,000 BTU Jandy LT | Jandy Aquapure 3PPM | Jandy PS4

  2. Back To Top    #2
    Texas Splash's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    South-Central Texas, Marion/San Antonio
    Posts
    12,928

    Re: Pool booster pump dead?

    Hello and Mindflux! I see you haven't received a reply yet on your post about your booster pump. I just wanted to let you know we haven't forgotten about you. This reply should get your posting updated back to the top of the queue where hopefully someone experienced with your specific question can provide some constructive answers. Thanks for checking-in with TFP, and have a great day.
    Pat (a.k.a. Texas Splash) ~ My Pool: Viking Fiberglass; 17,888 Gal; Waterway Supreme 2-sp/2-hp pump; Hayward Ctg filter; TF-100 w/ Speed Stir
    Vital Links: POOL SCHOOL, RECOMMENDED LEVELS, RECOMMENDED CHEMICALS, Poolmath Calculator, SLAM, Chlorine/CYA CHART.
    If you enjoyed your TFP experience, please consider donating to Support TFP!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •