Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 3 of 3

Thread: Pentair IntellifloVS Pump with Error Messages- DISPLAY Not Active

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Jun 2015
    Location
    orlando fl
    Posts
    1

    Pentair IntellifloVS Pump with Error Messages- DISPLAY Not Active

    I have a recently installed Pentair Intelliflo VS pump that keeps giving my the same error message over and over. "DISPLAY Not Active!" I get the message as I'm trying to make adjustments to the speed or really making any changes. It will popup in the middle of making a change and I'll have to start over.
    Very Frustrating. Is this normal or a defect?
    Thanks

  2. Back To Top    #2

    In the Industry

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    340

    Re: Pentair IntellifloVS Pump with Error Messages- DISPLAY Not Active

    Sounds like you are hooked into automation. If so, speed are adjusted within your programming.
    25K aggregate IG, Intellipro, FNS48, Polaris 360, PG2000 fiber optic light source

  3. Back To Top    #3
    Mod Squad pooldv's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    DFW, TX
    Posts
    23,994

    Re: Pentair IntellifloVS Pump with Error Messages- DISPLAY Not Active

    Welcome to TFP

    Yes, when the pump data cable is connected to automation then the display/control is disabled on the pump and you need to change pump settings from within the automation menus. Easytouch, Solartouch, etc.
    TFP Moderator
    If TFP helped you or saved you money - Become a TFP Supporter! <--Click here
    2012 build and pics, 20k gal gunite, black onyx pebblesheen, OK flagstone, IntellifoVS, cart filter w/Pleatco, IC40 SWG, Solartouch, 5 12'x4' solar panels, HP50HA heat pump, 8mil solar cover, borates, TF-100 test kit, SONOS, Doheny's Discovery Robot, hot tub on bleach

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •