Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 3 of 3

Thread: No LEDs on Aqua Rite

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    May 2015
    Location
    Little River, SC
    Posts
    3

    No LEDs on Aqua Rite

    I have read these forums extensively, and received help many times. So thanks to everyone for being so willing to teach an eager DIYer.

    In this case, I can't seem to find the answer... I have no LEDs, except sometimes the "no flow" light will come on for a few seconds. The display was showing salt at 2700. Initially I thought it was the current limiter and replaced that, no luck. I replaced the salt cell, again, no luck. Now I have replaced the main pcb and the lights came on for a few minutes, then off again. I had added salt and the display then showed 3300. I have removed the flow switch and it looks fine, but I'm not exactly sure what it's looks like if it's bad. The display is now showing salt at 0. Still no LEDs are lit.

    I saw a post that said to reset the display pcb, but it did not say how to do that. Bleach is being added to keep the levels where they should be and I use a TF-100 and the pool calculator to keep the chemistry balanced. Please help. Not sure what other parts to throw at it, at this point. Any guidance would be appreciated.
    Tonib


    24K gallon fiberglass, Hayward sand filter, 1hp pump, Aqua Rite T-15 SWG, Barracuda G3 suction-side cleaner

  2. Back To Top    #2
    ned8377's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Wake Forest, NC
    Posts
    239

    Re: No LEDs on Aqua Rite

    You may need to replace the display PCB.
    True L 45,000 gal Hayward IG vinyl pool. Hayward Tristar 2.40 THP; 1.5 FRHP/1.60 SF. Hayward Model # S310T2 Sand Filter. Aqua Rite T-15. Aqua Comfort 154,000 BTU Heat Pump. TF-100

  3. Back To Top    #3

    Join Date
    May 2015
    Location
    Little River, SC
    Posts
    3

    Re: No LEDs on Aqua Rite

    DUH...after reading more on these forums, I discovered that I had not set the jumpers on the new pcb for 110v. Did that and all appears well. Thanks.
    Tonib


    24K gallon fiberglass, Hayward sand filter, 1hp pump, Aqua Rite T-15 SWG, Barracuda G3 suction-side cleaner

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •