Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 3 of 3

Thread: Extra Lines in post??

  1. Back To Top    #1
    EVChargeGuy's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    340

    Extra Lines in post??

    I have noticed that after i make a post there seems to be quite a bit of blank lines before my sig?

    Is this normal or is there a setting I can change?

    Example: http://www.troublefreepool.com/threa...141#post747141 Edit, i see i didnt need the link as there will be lines after this
    IG Tear Drop, Dark Gray Gunite , 27,000 gallons -Age 50+-years, very old Hayward Split Egg Sand Filter with side mount Multi-port- Hayward SP2600VSP Pump- Hayward chlorine feed (not used since finding TFP) - Laars 315K BTU Oil heater- LoopLoc Safety cover- AquaBot RAPIDS 4WD- TF-100 Test Kit w/ Speedstir- 390 Gal Hot Springs Spa Envoy installed May 2017

  2. Back To Top    #2
    JasonLion's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Silver Spring, MD
    Posts
    37,879

    Re: Extra Lines in post??

    The height for a post determined by shorter of the height of the stuff on the left plus the height of the signature, vs the height of the post it's self plus the signature. In this case the height is determined by the avatar plus signature.
    19K gal, vinyl, 1/2 HP WhisperFlo pump, 200 sqft cartridge filter, AutoPilot Digital SWG, Dolphin Dynamic cleaning robot
    Creator of PoolMath and Pool Calculator. Other handy links: Support this site, TF Test Kits, Pool School

  3. Back To Top    #3
    EVChargeGuy's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    340

    Re: Extra Lines in post??

    Jason
    I got it & Thx for the reply- just trying to save some space
    IG Tear Drop, Dark Gray Gunite , 27,000 gallons -Age 50+-years, very old Hayward Split Egg Sand Filter with side mount Multi-port- Hayward SP2600VSP Pump- Hayward chlorine feed (not used since finding TFP) - Laars 315K BTU Oil heater- LoopLoc Safety cover- AquaBot RAPIDS 4WD- TF-100 Test Kit w/ Speedstir- 390 Gal Hot Springs Spa Envoy installed May 2017

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •