Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 4 of 4

Thread: "Code" tags not working

  1. Back To Top    #1
    Smykowski's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Gurnee, IL (North Suburban Chi-town)
    Posts
    3,065

    "Code" tags not working

    I tried to post an addition to the "posting photos" tutorial. I want to show an example of what the final code looks like, but when I put the "code" tags around it, the software is still processing it. What am I doing wrong?

    This is the post I'm talking about.
    33' round, 23,000 gal AG vinyl , 1HP 2spd PowerFlo Matrix downsized with 3/4HP impeller (X2), Hayward S180T 150# sand filter (X2), Hayward H250 NG heater Pool Store year 1 - $850 for 2 months; Pool Store year 2 - $440 for 2 months, TFPC year 1 - $170 for 4 months; TFPC year 2 - $95 for 4.5 months
    The most important article on this site - The ABCs of Pool Water Chemistry

  2. Back To Top    #2
    JasonLion's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Silver Spring, MD
    Posts
    37,879

    Re: "Code" tags not working

    The new forum software treats the code tag differently than the old forum. You want the noparse tag.
    19K gal, vinyl, 1/2 HP WhisperFlo pump, 200 sqft cartridge filter, AutoPilot Digital SWG, Dolphin Dynamic cleaning robot
    Creator of PoolMath and Pool Calculator. Other handy links: Support this site, TF Test Kits, Pool School

  3. Back To Top    #3
    Smykowski's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Gurnee, IL (North Suburban Chi-town)
    Posts
    3,065

    Re: "Code" tags not working

    Got it. Thanks for editing the post.
    33' round, 23,000 gal AG vinyl , 1HP 2spd PowerFlo Matrix downsized with 3/4HP impeller (X2), Hayward S180T 150# sand filter (X2), Hayward H250 NG heater Pool Store year 1 - $850 for 2 months; Pool Store year 2 - $440 for 2 months, TFPC year 1 - $170 for 4 months; TFPC year 2 - $95 for 4.5 months
    The most important article on this site - The ABCs of Pool Water Chemistry

  4. Back To Top    #4
    Mod Squad JVTrain's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Central Minnesota
    Posts
    5,079

    Re: "Code" tags not working

    Sorry but I couldn't stop this from popping in my head after reading this.

    Joel - TFP Moderator - Minnesota - **Become a TFP Supporter!** Helpful Links: ABCs of Pool Water Chemistry - SLAM Procedure - Chlorine/CYA Chart
    40x20 Pool: 32K Gallons * Vinyl * Bleach Chlorination * Hayward S270T Sand Filter * Pentair SuperFlo 1 HP * Teledyne/Laars Heater * AquaVac Tigershark * TF-100 w/ SpeedStir
    Isolated Spa - 345 Gallons

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •