Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Jandy Aqualink RS Problem

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Jul 2014
    Raleigh, NC

    Jandy Aqualink RS Problem

    I have a Jandy Aqualink RS Controller and when I switch from pool mode to spa mode my valves do not operate. The valves will operate by using the toggle switch on the valve but the Aqualink is not controlling the valves. I put the Jandy panel in service mode and the push buttons for the valves and they will not light up when I select them. It is like the processor is locked up. Has anyone seen this problem before and how did you fix it. I am thinking about powering the system down and trying to restart it. Thanks for the help.

    32,000 gal. plaster pool/spa combo. SWG, 8 fiber optic deck jets, sheer descent, vanishing edge, fountain. Polaris 280 vac system.

  2. Back To Top    #2
    wjr75's Avatar
    Join Date
    Jun 2013

    Re: Jandy Aqualink RS Problem

    I have the RS system. I would reboot first. Can't remember if you lose the programed functions. Turnoff the breaker and reset at the control panel outside.
    Inground 22k gallon gunite 15x31 main pool, 15x7 wading pool/sunning deck, hot tub/with overflow (9' octagon with limestone top) & slide NSWG, Aqua Blue Pebble Sheen
    Filter dual cartridge Sta-rite 450sq/ft, TF-100 Test Kit
    Heater Raypak 2100 400k btu cupro-nickel exchanger
    Auto pool cover, Polaris 280 auto pool cleaner, Jandy AqualinkRS8 Remote Control System

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts