Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Polaris 9300 problems AGAIN

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    May 2010
    Evansville, IN

    Polaris 9300 problems AGAIN

    My Polaris 9300 stopped working a month ago. I had installed a new floating cable in 2011 after the unit stopped working after 1 year. It was under warranty. Now the warranty has expired. I ordered online a new floating cable 2 weeks ago from Aquaquality Pools out of NY. I installed it yesterday and the unit still doesn't work. A new drive motor is $300. I'm hoping I can return the floating cable ($180) back to the vendor, but I am leery. Their return policy is a tad bit gray. If not I guess EBay. This robot cleaner is like having a car with maintenance and constant little issues. But when the robot was working properly, it did a great job.
    36X18 Inground Pool, SWG, Hayward Pump, Hayward gas heater, Undertrack Auto Cover, Interfab basketball system, TF-100 Test kit, Polaris 9300 Robot Cleaner, Pool Completed July 29 2010

  2. Back To Top    #2
    Casey's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    SW PA

    Re: Polaris 9300 problems AGAIN

    Sorry to hear of your troubles with your robot. Let us know if you get it fixed!
    I'd bet you my bikini you'll never get TFP water from a pool store!

    24' Sharkline Venture De Filter

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts