Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Intex SWG stops generating during run cycle

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    May 2014
    Location
    St Louis, MO
    Posts
    32

    Intex SWG stops generating during run cycle

    I have the Intex SWG set to run 9 hours at night. When it starts, all the correct lights are on and I can see the chlorine being generated. I have checked the unit with 2 hours remaining in the cycle, and can't see chlorine in the generator. Pump and filter are working, correct lights are on. If I push the lock/unlock button, as to change run time, then push lock/unlock again it begins generating chlorine again. Also, the cells have just been cleaned. How do I fix issue? Thanks
    24'x52" AGP 13,200 Gal Hayward Sand Filter w/ 2 speed pump Taylor K-2006 Test Kit

  2. Back To Top    #2

    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Rancho Cucamonga, CA
    Posts
    46

    Re: Intex SWG stops generating during run cycle

    Did you ever resolve this problem? I believe I'm experiencing the same with the same model combo pump filter SWG.
    AG Round Intex Ultra Frame 16'x48", 5050 gallons
    Intex 28681EG / CS20110 Combo Sand Filter Pump & Salt Water System
    Intex Auto Pool Cleaner, Intex Wall Mount Skimmer, Intex LED Pool Sprayer
    TF-100, K-1766, Speedstir

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •