Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: There is NO "no flow" light

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Dec 2009
    Palm Springs, CA

    There is NO "no flow" light

    Topic split. Please ask questions in your own topic, rather than hijacking someone else's existing topic. JasonLion

    I have the opposite problem; there is NO "no flow" light when the pump is off. I removed the switch (yes, it was installed with the mark on the top) and tested it for continuity at the phone jack. There is none, even with the flapper held closed. This makes no sense at all to me....I tried cleaning the contacts with emery paper with no luck.
    18k gallon in ground plaster with attached spa
    Pentair CCP 320 cartridge filter
    Goldline Aqua Rite SWG
    IntelliFlo VS pump
    Teledyne Laars ESC heater
    Hayward Pool Vac Ultra cleaner w/ skimmer Vac Plate and inline leaf basket
    Palm Springs, CA

  2. Back To Top    #2
    Mod Squad jblizzle's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Tucson, AZ

    Re: Testing a flow switch

    Sounds like you need to order a new switch.
    Jason, TFP Moderator
    18k IG pebblesheen pool, Hayward ProLogic P4 w/ T-15 SWG, Pentair 1HP 2-speed Superflo, Hayward 6020 DE filter
    500 sqft Heliocol solar panels, ThePoolCleaner, TF-100 test kit w/ SpeedStir
    Pool School + Test Kit + PoolMath = A TROUBLE FREE POOL
    If you found TFP helpful and we saved you money ... Become a TFP Supporter!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts