Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 10 of 10

Thread: tapatalk not showing all sub forums

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    phoenix
    Posts
    129

    tapatalk not showing all sub forums

    is there something that I need to change in tapatalk I am only getting very few forums and when I click on some of them it says no topics exist
    13k IG pebble pool w/waterfall, 1hp whisperflow pump, pentair ccp320 cartridge filter
    Circupool SI45+ swg
    TF100 +speed stir Taylor 1766 salt test

  2. Back To Top    #2
    pwrstrk's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Elverson Pa.
    Posts
    4,758

    Re: tapatalk not showing all sub forums

    I can view all the sub forums and their topics 😎
    Not sure why you can't.
    Jeff
    24'x54" AG Morada RTR (by wilbar) 13'500 gal. Hayward Powerflo Matrix 1hp 2 speed. Hayward Perflex EC65 DE filter.

  3. Back To Top    #3
    Mod Squad jblizzle's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    37,389

    Re: tapatalk not showing all sub forums

    Yup, I use it a lot and can see everything. Although I still use an older version due to issues they never bothered to fix in the newer version.
    Jason, TFP Moderator
    18k IG pebblesheen pool, Hayward ProLogic P4 w/ T-15 SWG, Pentair 1HP 2-speed Superflo, Hayward 6020 DE filter
    500 sqft Heliocol solar panels, ThePoolCleaner, TF-100 test kit w/ SpeedStir
    Pool School + Test Kit + PoolMath = A TROUBLE FREE POOL
    If you found TFP helpful and we saved you money ... Become a TFP Supporter!

  4. Back To Top    #4
    Administrator Leebo's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Eastern Ohio
    Posts
    6,605

    Re: tapatalk not showing all sub forums

    Iciee,
    What is your setting on the following?

    Settings > General Settings > Default Thread Age Cut Off

  5. Back To Top    #5

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    phoenix
    Posts
    129

    Re: tapatalk not showing all sub forums

    Quote Originally Posted by Leebo View Post
    Iciee,
    What is your setting on the following?

    Settings > General Settings > Default Thread Age Cut Off
    I do not see a default thread age option I have push notifications, signature, tab behaviour and themes
    13k IG pebble pool w/waterfall, 1hp whisperflow pump, pentair ccp320 cartridge filter
    Circupool SI45+ swg
    TF100 +speed stir Taylor 1766 salt test

  6. Back To Top    #6
    Mod Squad jblizzle's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    37,389

    Re: tapatalk not showing all sub forums

    You need to access the above settings in the forum itself not in Tapatalk.
    Jason, TFP Moderator
    18k IG pebblesheen pool, Hayward ProLogic P4 w/ T-15 SWG, Pentair 1HP 2-speed Superflo, Hayward 6020 DE filter
    500 sqft Heliocol solar panels, ThePoolCleaner, TF-100 test kit w/ SpeedStir
    Pool School + Test Kit + PoolMath = A TROUBLE FREE POOL
    If you found TFP helpful and we saved you money ... Become a TFP Supporter!

  7. Back To Top    #7

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    phoenix
    Posts
    129

    Re: tapatalk not showing all sub forums

    Changed it to show all threads but still no luck. I'm posting this from the site not tapatalk btw
    13k IG pebble pool w/waterfall, 1hp whisperflow pump, pentair ccp320 cartridge filter
    Circupool SI45+ swg
    TF100 +speed stir Taylor 1766 salt test

  8. Back To Top    #8
    Administrator Leebo's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Eastern Ohio
    Posts
    6,605

    Re: tapatalk not showing all sub forums

    I'll look more into this, as I don't use Tapatalk and I've got no clue to the answer. I'll write back if I find an answer.

    Sorry.

  9. Back To Top    #9

    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Europe / The Netherlands
    Posts
    87

    Re: tapatalk not showing all sub forums

    same problem here. missing the hot-tub part, bummer since i don't own a pool but do own a spa
    Arctic Spa Klondike Legend SE
    AG / Filter Cardtrige 50m2/ TFP / borates / TF100
    478 gallon @ 99.5-103.1 F Depending on season
    Ozonator disconnected

  10. Back To Top    #10

    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Shallotte, NC
    Posts
    693

    Re: tapatalk not showing all sub forums

    No problem, here..... running Ver 5.9.3, which I think is the latest.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •