Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 4 of 4

Thread: FLO error hottub

  1. Back To Top    #1

    FLO error hottub

    Hi, I'm a new owner of an old hot tub. The tub is a 2003 Pacific hot tub. It has been running for a couple of months now. Recently, I've been getting a FLO error intermittently (it causes the heater to stop heating). The display constantly flashes FLO and the current temperature. I've removed the filter so it isn't caused by a dirty filter. Any ideas on what else can cause this? The water level is Ok. The tub leaks about 1" per day.

    Thanks,

    John

  2. Back To Top    #2
    Patrick_B's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Midland TX
    Posts
    15,001

    Re: FLO error hottub

    Welcome to TFP John!

    Might be a flow switch gone bad on you. Perhaps a better answer will pop up, but wanted to say welcome to the forum.
    TFP Moderator
    Essential Links:
    ABC's Of Pool Chemistry, Test Kits, SLAM Your Pool
    28K Gal IG FreeForm, CLI Quartz, Pentair 36"SF & VS Pump, Dolphin M5, Rheem

  3. Back To Top    #3

    Re: FLO error hottub

    Thanks - I was thinking the same thing because its intermittent. How difficult is it to replace a sensor?

    Love the forum btw. Never owned a pool or hot tub and I was up and running in a few days with advise I read here.

  4. Back To Top    #4
    Patrick_B's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Midland TX
    Posts
    15,001

    Re: FLO error hottub

    I really don't know to be honest, but perhaps a manual will give you some insight if you can get your hands on one.
    TFP Moderator
    Essential Links:
    ABC's Of Pool Chemistry, Test Kits, SLAM Your Pool
    28K Gal IG FreeForm, CLI Quartz, Pentair 36"SF & VS Pump, Dolphin M5, Rheem

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •