Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 3 of 3

Thread: Kreepy Krawly vacuum problem

  1. Back To Top    #1


    Join Date
    May 2012
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    47

    Kreepy Krawly vacuum problem

    I ran my vacuum yesterday and it was working fine. Today I put it in the pool and it isn't moving. It has suction (sticks to the bottom) but it doesn't have the familiar clicking sound. I adjusted it to maximum suction and minimum suction with no change in results. Has anyone experienced this issue?
    15,200 gallon 24' X 52" round AG; installed 2011; SWG
    1 hp Dynamo pump; Pentair Meteor sand filter, 2.1 sq. ft. filtration area, 42 GPM flow rate
    TF 100 Test Kit

  2. Back To Top    #2
    lewistonpool55's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Lewiston NY
    Posts
    15

    Re: Kreepy Krawly vacuum problem

    Try moving the weights around to different spots on the hose. The balance sometimes effects it.
    28,000g IG
    Vinyl
    Jacuzzi Pump and Sand Filter

  3. Back To Top    #3


    Join Date
    May 2012
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    47

    Re: Kreepy Krawly vacuum problem

    Vacuum's working. No particular reason.
    15,200 gallon 24' X 52" round AG; installed 2011; SWG
    1 hp Dynamo pump; Pentair Meteor sand filter, 2.1 sq. ft. filtration area, 42 GPM flow rate
    TF 100 Test Kit

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •