Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 3 of 3

Thread: GFCI failure on INTEX 2650 SWG combo filter

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Miami
    Posts
    6

    GFCI failure on INTEX 2650 SWG combo filter

    Have had filter less than 8 months and it would not turn on. Turns out the GFCI that comes on the electrical plug failed. I bought a replacement at HD for 17.99 and change it out, 3 wires, very easy. Just wanted to let others know in case they have same problem.
    Intex 16' X 48"
    Intex 2650 Sand with intergrated Copper/SWG

  2. Back To Top    #2
    linen's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Twin Cities, MN
    Posts
    8,649

    Re: GFCI failure on INTEX 2650 SWG combo filter

    Thanks for sharing bigan
    TFP Expert who uses Pool School and my TF100 test kit along with PoolMath for my: Round 11K gallon AGP with deep end, 20" sand filter, Matrix 1hp 2spd, 6 2ftX20ft solar panels (and solar cover!), Intex SWCG (copper bars disconnected) and a Rubadub hot tub (chlorine). The SLAM process is not finished until: 1. CC < 0.5 ppm, 2. An OCLT < 1.0 ppm and, 3. The water is crystal clear.

  3. Back To Top    #3

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Miami
    Posts
    6

    Re: GFCI failure on INTEX 2650 SWG combo filter

    I've received tons of very usefull info on this site which has made owning/maitaining my pool an easy experience. Glad to be able to give a little back.
    Intex 16' X 48"
    Intex 2650 Sand with intergrated Copper/SWG

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •