Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Hayward Tristar 2 Speed with Pro Logic

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Scottsdale, AZ
    Posts
    37

    Hayward Tristar 2 Speed with Pro Logic

    Replaced a one speed pump with a new Tristar two speed. Connected 'L1' to the pump load on the Pro Logic and 'L2' to AUX1. The 'A' was connected to the common of both the pump and Aux1. Ground was also connected. I then set up the Pro Logic as a two speed pump.

    Since I've never had a two speed pump I don't know how loud the pump should be. I can't tell a difference in sound from hi and lo. I also cannot get it to prime. Did I wire something wrong or anyone have any other ideas? Bad pump? Thanks
    Gary
    18 x 38 28800 gals gunite inground;Purex Triton High Rate Sand Filter;1 HP 2 Speed Hayward Tristar Pump; Raypak Heater
    Aquabot Bravo; Goldline Aqua Logic Controller/SWG

  2. Back To Top    #2

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Scottsdale, AZ
    Posts
    37

    Re: Hayward Tristar 2 Speed with Pro Logic

    Figured it out. L2 should have been common and 'A' is low speed.
    Gary
    18 x 38 28800 gals gunite inground;Purex Triton High Rate Sand Filter;1 HP 2 Speed Hayward Tristar Pump; Raypak Heater
    Aquabot Bravo; Goldline Aqua Logic Controller/SWG

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •