Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 5 of 5

Thread: I have been seeing 500 errors from the server

  1. Back To Top    #1
    JasonLion's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Silver Spring, MD
    Posts
    37,879

    I have been seeing 500 errors from the server

    I have been seeing frequent 500 errors (internal server error) from the server for about the last half hour. They seem to come in clumps that prevent access, but then a few minutes later everything is fine.
    19K gal, vinyl, 1/2 HP WhisperFlo pump, 200 sqft cartridge filter, AutoPilot Digital SWG, Dolphin Dynamic cleaning robot
    Creator of PoolMath and Pool Calculator. Other handy links: Support this site, TF Test Kits, Pool School

  2. Back To Top    #2
    SeanB's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Missouri City (suburb of Houston, TX)
    Posts
    2,622
    Sorry, I missed this thread. I had an issue a couple of days ago, but it has not repeated. Has it happened anymore on your end?

    The last time I got an error, they were doing server maintenance.
    TFP Founder

    My Pool: 13K gal IG gunite with 7' spa, Pentair Cartridge Filter, Intellichlor IC40 SWG, Polaris 280 Cleaner, TF-100 Test Kit w/ salt test.

  3. Back To Top    #3
    JasonLion's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Silver Spring, MD
    Posts
    37,879
    It was almost completely better by mid evening. Since then I have seen three isolated 500 errors, about one per day.
    19K gal, vinyl, 1/2 HP WhisperFlo pump, 200 sqft cartridge filter, AutoPilot Digital SWG, Dolphin Dynamic cleaning robot
    Creator of PoolMath and Pool Calculator. Other handy links: Support this site, TF Test Kits, Pool School

  4. Back To Top    #4
    SeanB's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Missouri City (suburb of Houston, TX)
    Posts
    2,622
    That is a server side issue. I have contacted the host company and they are going to check into it.

    Thanks.
    TFP Founder

    My Pool: 13K gal IG gunite with 7' spa, Pentair Cartridge Filter, Intellichlor IC40 SWG, Polaris 280 Cleaner, TF-100 Test Kit w/ salt test.

  5. Back To Top    #5
    SeanB's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Missouri City (suburb of Houston, TX)
    Posts
    2,622
    They found an issue with the .htaccess file that might be the problem. Please let me know if you keep seeing it.
    TFP Founder

    My Pool: 13K gal IG gunite with 7' spa, Pentair Cartridge Filter, Intellichlor IC40 SWG, Polaris 280 Cleaner, TF-100 Test Kit w/ salt test.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •