Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 3 of 3

Thread: my hose is blowing off filter/pump

  1. Back To Top    #1

    my hose is blowing off filter/pump

    ok.. my pump/filter combo 1hp stopped working today. My husband took it apart and put it all back together and it WORKED.. yay!! .. however... now when we turn the pump on the hose blows off both sides. I must add that my husband has no knowledge with small moters .so im afraid he put something on backwards.... please help!!

    we have re applied the clamp things as tight as we can and it still pops off

    17,000 gallon pool

  2. Back To Top    #2
    hawkeye's Avatar
    Join Date
    Jun 2009

    Re: my hose is blowing off filter/pump

    Sounds like the clamps are old are the hoses? Yours might want to replace both of them as well....good lick

    Sent from my DROID X2 using Tapatalk 2
    18ft 52in deep doughboy 8000 gallons
    22 in sand filter
    1 1/2 pump
    tk-2006 test kit that rocks!
    12.5% chlorine
    aqua critter vac

  3. Back To Top    #3

    Join Date
    Mar 2007
    Morris, IL

    Re: my hose is blowing off filter/pump

    I would replace the clamps. I actually use two clamps on each connector and tighten them pretty tight.

    Above Ground / 18' Round / Vinyl Liner / Sand Filter / 100K Gas Heater / Salt Added / No Nature2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts