Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 4 of 4

Thread: Equipment / Timer Problem

  1. Back To Top    #1

    Equipment / Timer Problem

    Recently completed install of our IGP. All Jandy equipment.
    We have the Jandy Aqualink PS8 with the PDA.
    Everything worked fine for the first couple weeks, then recently the pump and
    filter wouldn't come on or go off at the preset times, I'd have to turn
    everything on/off manually.

    I checked the timer settings and everything is correct.

    Any ideas as to why this is happening?

  2. Back To Top    #2

    In the Industry

    Join Date
    Jan 2011

    Re: Equipment / Timer Problem

    When your turning off manually are you using the PDA or breakers.. If your shutting off by breakers you might have a relay bad. If your shutting off by PDA I would do a master reset 3 times to make sure there isn't any ghosting... If that doesn't solve it the board might be bad... Since the unit us new call Jandy to warranty all parts and labor..

  3. Back To Top    #3

    Re: Equipment / Timer Problem

    Keven,,,,thanks for the advice.

    I'm doing the shutdown via the PDA. I'll do a master reset x 3 and see if that
    solves the problem. I'll post the results.

  4. Back To Top    #4

    Join Date
    Apr 2012
    Tampa, FL

    Re: Equipment / Timer Problem

    Did you ever figure out what was going on?
    16500 PebbleTec Pool in Tampa, FL. Jandy Aqualink with automation and PDA, Jandy PlusHP 1.5 HP motor (PHPM1.5), Jandy DE Filter (DEL48), Aquapure 1400 Chlorine Generator, Solar, Jandy Lite2 Propane Heater, Keepy Krauly Great White

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts