Become a TFP Supporter Welcome to our new server and new forum software. Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: DIG 220 fast declining volts and amps...dead power supply?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3

    DIG 220 fast declining volts and amps...dead power supply?

    So...I think I've tried everything. New cell, new cord, new fuses, cleaned sensor, etc,.

    On power up, 13 volts/2.4 amps, a couple minutes later, 4 volts/.4 amps, a couple minutes later, 0 volts/.2 amps.

    From what I'm reading...the power supply is dead? Is that the correct conclusion before I order a new power module...which I believe is part # 16084.

    Is it common for these to poop out in 6 years, as that's the age of my current system.

    Appreciate everyone's comments on this board, although I think I've exhausted my options.

    I've seen the 16084 online for $400.00...is that about as good as it gets?

    Thanks!

    Jeff

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ft Lauderdale, Florida
    Posts
    1,428

    Re: DIG 220 fast declining volts and amps...dead power suppl

    Jeff,

    It is pointing to a failed power module, #16084. Try Josh at Saltpoolguys.com. He is a sponsoring member of TFP and offers discounts to fellow members.
    Sean Assam - Sean@teamhorner.com
    Commercial Products Sales Manager
    AquaCal Heat Pumps www.aquacal.com
    AutoPilot Salt Chlorine Generators www.autopilot.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •