Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 4 of 4

Thread: Very odd

  1. Back To Top    #1

    Very odd

    Just plugged in my new aqua troll to find nothing powers up. Circuit and gfci are all fine. I open the unit up and NONE of the internal cables with their quick connects are connected. They are all loose and not connected to the board. Anyone else ever come across this?
    5,000 Gal
    Cartridge filter
    Semi-AG
    AquaTrol-HP SWCG
    1 HP Pump

  2. Back To Top    #2
    Mod Squad Bama Rambler's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SouthWest Alabama
    Posts
    22,347

    Re: Very odd

    That is odd. I've never seen a unit that was completely disconnected.

    Where did you get it from?
    Dave J. TFP Moderator
    24' x 52" Round AGP. 2hp/¼hp SPL Power-Flo 2-speed pump. 200sqft Waterway Cartridge Filter. 45MHP2(3GPD) Stenner Peristaltic Pump
    Pool School ----- Pool Math ----- TF-Test Kit

  3. Back To Top    #3

    Re: Very odd

    got it from my pool store. it was brand new in box. i was able to connect everything internally, though, but I was like *** is this?! haha. it even had extra wires in there that weren't needed. looks like someone had a bad day on the assembly line.
    5,000 Gal
    Cartridge filter
    Semi-AG
    AquaTrol-HP SWCG
    1 HP Pump

  4. Back To Top    #4
    Mod Squad Bama Rambler's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SouthWest Alabama
    Posts
    22,347

    Re: Very odd

    Or maybe their last day on the assembly line!
    Dave J. TFP Moderator
    24' x 52" Round AGP. 2hp/¼hp SPL Power-Flo 2-speed pump. 200sqft Waterway Cartridge Filter. 45MHP2(3GPD) Stenner Peristaltic Pump
    Pool School ----- Pool Math ----- TF-Test Kit

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •