Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Aquatrol not working - again

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Annapolis, MD
    Posts
    46

    Aquatrol not working - again

    It arrived nonworking last year and I spent months working with support to get warranty repairs. It took the technicians several trips to get it working from bad diagnostic advice from Aquatrol/Hayward Controls. They eventually ended up replacing everything but the shiny white box (cell & motherboard) and we had 1 month to enjoy it in an operational state.

    Now that the pool has been shocked and cleaned and I go back to start it up, it is again non operational. I am getting salt reading all over the place on the low side. Salt tests register on the high side -if anything.

    I've resorted to ordering an electronic salt meter but really feel like maybe I should yank of the band aid and start looking for a replacement device.
    18' round, 52" deep Kamika/Nuance by trevi;
    1HP/2 speed Hayward pump/150 sq ft cartridge filter
    Aqua Trol

  2. Back To Top    #2

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Annapolis, MD
    Posts
    46

    Re: Aquatrol not working - again

    Sorry. I got nothing polite from Hayward Controls/Aquatrol, only junk.
    18' round, 52" deep Kamika/Nuance by trevi;
    1HP/2 speed Hayward pump/150 sq ft cartridge filter
    Aqua Trol

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •