Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Light isn't working

  1. Back To Top    #1
    phipsi1237's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    North Las Vegas, NV
    Posts
    228

    Light isn't working

    My wife turned on the underwater pool light the other night, and it was really dim. I figured it was going bad, so we turned it off. The next night I turned it on, and it was bright again. After about 20 minutes (maybe), it went out completely. Today it still isn't working at all. I guess the dimming issue kind of confused me. Would this be an electrical issue or just a burned out bulb?

    Thanks.
    14.5K gal Plaster IGP, Intelliflo VS, EasyTouch 8, SWG, IntellipH, Clear and Clean 420 Cartridge Filter, Attached Spa, H400IDL2 NG Heater

  2. Back To Top    #2
    JasonLion's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Silver Spring, MD
    Posts
    37,879

    Re: Light isn't working

    Most likely that is a burned out bulb, possibly caused by a leaking fixture. It is worth checking the GFCI first, since that is easy, but I doubt that is the problem.
    19K gal, vinyl, 1/2 HP WhisperFlo pump, 200 sqft cartridge filter, AutoPilot Digital SWG, Dolphin Dynamic cleaning robot
    Creator of PoolMath and Pool Calculator. Other handy links: Support this site, TF Test Kits, Pool School

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •