Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Auqarite generator - only power light comes on - no other li

  1. Back To Top    #1

    Auqarite generator - only power light comes on - no other li

    My unit is 3-4 years old and it has stopped generating. The only light that comes on is the Power. The display reads 0 for the salt, all others including temp seem to be working. The real time salt number is also zero. I have called mfg and they have walked me through a 10 sec diognostic check and said I need to call a service man. The board is probably bad. I pulled the board to inspect and did notice some discoloration around the thermistor on the top right. I replaced this just in case but results are the same. I did not think this was the problem since the power light was on but thought it was worth the effort. The other thing I notice was the transormer gets fairly warm but don't think that is a problem. I have opened and cleaned the cell and checked the flow meter thing to make sure it was not broken off or damaged. Any thoughts...I have been working on this problem for 3 weeks now and am getting desperate.

  2. Back To Top    #2

    Join Date
    May 2007
    Location
    South Central NJ
    Posts
    3,192

    Re: Auqarite generator - only power light comes on - no other li

    See http://www.nocellpower.com for the frequent fix.

    Scott
    Owner of - PoolGuyNJ LLC
    Expert Pool and Spa Repairs, Renovations, and Augmentation. Helping people decide what is the right gear for meeting their needs. Expectations Set, Expectations Met, No Surprises.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •