Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Glad I have a timer pluged in line....

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Randleman,NC
    Posts
    620

    Glad I have a timer pluged in line....

    Well,went out to switch pump on this afternoon early because of the family coming over to swim&cook-out..I have it set up on a timer to run 5hrs morning & night..So I went to the timer unit to turn on early& to my surprise pump would not come on... Checked my ground fault's they were fine..Pulled cover off motor& switch burned up Well,pulled it out &fix me jumper&hooked it back up...working now Now I just use the on/off switch on the timer....Work's for me till I can find another switch...Didn't mess the day up after all... Loving a trouble free pool yr..Hope next year will be has good has this year...Even planning on expanding the deck next year because of the wonderful year we had this year..Hope everyone had a wonderful Labor Day...
    Leasure bay AG 24ft,52 in high.installed June of 1999. Hayworth S-180 T sand filter/Power-Flo Matrix 1horse 2 speed pump /Aqua Trol SWG/Using TF-100 Test Kit

  2. Back To Top    #2

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Randleman,NC
    Posts
    620

    Re: Glad I have a timer pluged in line....

    I alway's leave the switch on&let the timer turn it off/on....I quess the switch decided to burn out...I use to have a problem with my old pump with the switch...Haven't had any problem's with the Hayworth pump till today except the shaft seal this year...
    Leasure bay AG 24ft,52 in high.installed June of 1999. Hayworth S-180 T sand filter/Power-Flo Matrix 1horse 2 speed pump /Aqua Trol SWG/Using TF-100 Test Kit

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •