Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Jandy Heat Pump

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Jul 2015

    Jandy Heat Pump

    After some tinkering trying to get our Jandy Pro Series Heat Pump working I seem to have made things worse!

    It all started by trying to get the chiller function to work now that it's getting warmer. Before today the heat pump worked great.. Now whenever I turn the heat pump on in iAqualink nothing happens, but looking at the heat pump display there are no error codes or anything. I'm not really sure what other information to give since I don't know where I went wrong.

    Solved, not really sure how/what I did but everything started working again.
    20k gallons with spa, IG pebble, CL460 cartridge filter, JEP20 variable speed pump POLPB4-60 booster pump, JE3000TR heat pump, pool fill 10/9/2015, TF-100 test kit. North Tx

  2. Back To Top    #2
    twinkiesmommy2009's Avatar
    Join Date
    Aug 2015

    Re: Jandy Heat Pump

    Lol. It's because you posted the problem. If only all were so easily solved! Glad you figured it out.

    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Started 5/31/16. 38'x23', 618 sqft., <14,000 gallons, 8' spa.Travertine coping. Raised beam w/3 sheers. Large sunshelf w/3 bubblers. SWG IC40, Pentair VSP, 520 cartridge, color LED lights, Easy-touch, screen logic, Maytronics S300i robot, and Wet Edge Prism Matrix finish (Deep Sea Blue with Indigo plaster). Build Thread: Another in Texas - Cypress Texas | MUD District | HOA Approval | Great Escapes Pools

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts