Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 3 of 3

Thread: H400IDL2 No Power

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Jan 2014
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    38

    H400IDL2 No Power

    Hi everyone. Just last week we were in the pool with the heater going for about 3 hours. When I came to turn it off, I realized that the heater was off and no lights were illuminated at all.

    I checked power and there is 220 volts.

    I tried replacing the control with FDXLICB1930 along with the pressure switch and the IDXL2DB1930 Display Board.

    This did absolutely nothing.

    I put everything back and still no lights nor power.

    Please help.

    Thanks
    Omar
    42' x 25' Gunite Pool, 10' x 10' Spa, Horseshoe wading pool around spa, 40,000 gallons
    Hayward Aquarite SWG, Pentair IntelliFlo VS Pump 3HP(main) 011018
    Hayward Pump (spa), Hayward DE Filter, LED Lights, Waterfall, Granite Tile

  2. Back To Top    #2

    In the Industry

    ps0303's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    FL
    Posts
    3,436

    Re: H400IDL2 No Power

    So you have the FD or the ID heater? The parts are not interchangeable between the two units.

    Did you use a meter to confirm that you have power inside the unit?
    Paul
    http://www.gastekservices.com A word of caution: When working with gas and electrical you might want to consider a licensed contractor. Consider the value of your life and others around you. If you would like to provide a review of the help I provided, please use the following link to leave a review. gastek - Google Search,

  3. Back To Top    #3

    Join Date
    Jan 2014
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    38

    Re: H400IDL2 No Power

    I have the id unit. I did confirm power. I just ordered the id control unit. I didn't realize it until i received it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •