Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 3 of 3

Thread: Hayward Pro Logic problem

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    May 2016
    Location
    Coram,NY
    Posts
    2

    Hayward Pro Logic problem

    Hello all, new to forum, not new the industry. Having a problem with a pro logic automation system. Heater will only come on through power center in service mode. I tried the customers remote and while it turns on the filter pump and water feature pumps, it won't turn on the heater in "auto" mode.

    If this were an Aqualink or easy/intellitouch i know I'd figure it out but I've only seen a handful of the Hayward automation systems over the years and could use some guidance. Of course it's Memorial Day weekend when this bites me in the hind parts and tech support is closed lol

  2. Back To Top    #2

    Join Date
    May 2016
    Location
    Coram,NY
    Posts
    2

    Re: Hayward Pro Logic problem

    Hello?

  3. Back To Top    #3
    Mod Squad jblizzle's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    37,389

    Re: Hayward Pro Logic problem

    Hi. You are asking a very specific question about a specific automation system that very few members have experience with. Have you contacted Hayward?
    Jason, TFP Moderator
    18k IG pebblesheen pool, Hayward ProLogic P4 w/ T-15 SWG, Pentair 1HP 2-speed Superflo, Hayward 6020 DE filter
    500 sqft Heliocol solar panels, ThePoolCleaner, TF-100 test kit w/ SpeedStir
    Pool School + Test Kit + PoolMath = A TROUBLE FREE POOL
    If you found TFP helpful and we saved you money ... Become a TFP Supporter!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •