Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 3 of 3

Thread: Help with Polaris 65

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    May 2016
    Luttrell, TN

    Help with Polaris 65

    Hello. I'm a newbie. I just hooked up my brand new Polaris 65 vac and there's water shooting out of the attachment where the float line attaches to the back of the surface module. Any advice? I did release the pressure gauge and no dice, didn't help. I have unhooked and re-hooked several times.

  2. Back To Top    #2
    Mod Squad jblizzle's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Tucson, AZ

    Re: Help with Polaris 65

    Welcome to TFP!!!

    Sorry for the delayed response, but this is a very specific question that few members will have experience with.

    Bumping for attention.
    Jason, TFP Moderator
    18k IG pebblesheen pool, Hayward ProLogic P4 w/ T-15 SWG, Pentair 1HP 2-speed Superflo, Hayward 6020 DE filter
    500 sqft Heliocol solar panels, ThePoolCleaner, TF-100 test kit w/ SpeedStir
    Pool School + Test Kit + PoolMath = A TROUBLE FREE POOL
    If you found TFP helpful and we saved you money ... Become a TFP Supporter!

  3. Back To Top    #3

    Join Date
    Sep 2013
    Charleston, SC

    Re: Help with Polaris 65

    See if one more time will yield anything.
    5900 G Fiberglass IG pool (circa 1990), SWG Hayward Aqua Rite GoldLine (2013), IntelliFlo Variable Speed Pump (2013), Hayward Pro Sand Filter (circa 1990), Well water (no iron or other metals fortunately), test with Taylor K2006C, Charleston, SC

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts