Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 3 of 3

Thread: 2speedpump

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Apr 2016


    2 speed motor runs on low speed turn it to high speed and runs for 3 seconds and shuts down can not get it to run on high speed for more than 3 seconds

  2. Back To Top    #2

    Join Date
    Sep 2013
    Charleston, SC

    Re: 2speedpump

    5900 G Fiberglass IG pool (circa 1990), SWG Hayward Aqua Rite GoldLine (2013), IntelliFlo Variable Speed Pump (2013), Hayward Pro Sand Filter (circa 1990), Well water (no iron or other metals fortunately), test with Taylor K2006C, Charleston, SC

  3. Back To Top    #3
    Mod Squad
    Join Date
    Aug 2012
    DFW, TX

    Re: 2speedpump

    Welcome to TFP!

    Are you in Oregon or Spain? Edit your profile to add your state or country to your location so it shows up over there <-----, climate is important when we are helping you with your pool. Tell us more about your pool and equipment by adding the info to your signature, more here, Pool School - Read This Before You Post

    Is it new?
    Has it ever worked properly?
    Shut down? Kicked breaker? Thermal shut off? Is it hot?
    It runs fine on low?
    What is the filter pressure when clean? And now?
    Any bearing noise?
    Is it hot when running on low?
    TFP Moderator
    If TFP helped you or saved you money - Become a TFP Supporter! <--Click here
    2012 build and pics, 20k gal gunite, black onyx pebblesheen, OK flagstone, IntellifoVS, cart filter w/Pleatco, IC40 SWG, Solartouch, 5 12'x4' solar panels, HP50HA heat pump, 8mil solar cover, borates, TF-100 test kit, SONOS, Doheny's Discovery Robot, hot tub on bleach

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts