Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Mineral Springs Screen Settings

  1. Back To Top    #1
    walker3733's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    San Antonio, Texas
    Posts
    40

    Mineral Springs Screen Settings

    I have a Mineral Springs MS-10. I have it remotely connected to my Jandy PDA. For some reason the only way I can get it to show on my remote is to change the AL-2 to setting to AL-5. The manual refers to it as "Product name sent to the pool automation control display ("AL-2" signifies "Mineral Springs")" and the manual is poor at best. I do understand that this product is rebranded under multiple names. So I think my question has a couple of parts to it. One, why would this be happening? Two, does it really matter what this is set to? Three, what does each one stand for (AL-0 thru AL-5)? Long and short of it is my cell is dead and if I can't get this working properly I am considering swapping it out with one that will interface properly with my Jandy PDA.

    Thanks
    Justin
    21,550 Gallon Plaster Pool With Attached Hot Tub, 2.5 HP Pentair Challenger, 60 Sq Ft FNS Plus DE Filter, Aqua Rite SWG T-15 Cell, Aqualink PDA PS8

  2. Back To Top    #2
    walker3733's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    San Antonio, Texas
    Posts
    40

    Re: Mineral Springs Screen Settings

    21,550 Gallon Plaster Pool With Attached Hot Tub, 2.5 HP Pentair Challenger, 60 Sq Ft FNS Plus DE Filter, Aqua Rite SWG T-15 Cell, Aqualink PDA PS8

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •