Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 5 of 5

Thread: Flo error

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Jan 2016
    Buchanan MI

    Flo error

    I have a,2003 Sundance cameo hot tub. I recently replaced the circulation pump on it when I was getting g error. Now error is back but the pump is running. Tell flow switch is opening and closing lie it should. Could tell switch just be bad. I've tried running without telling filter also and error still comes on

  2. Back To Top    #2
    Mod Squad Patrick_B's Avatar
    Join Date
    Jun 2011

    Re: Flo error

    Welcome to the forum Jason.

    I'm sorry, but I can't quite make out what all you are asking.
    TFP Moderator
    Essential Links:
    TF-100 Test Kit, ABC's Of Pool Chemistry, Test Kits, SLAM Your Pool
    28K Gal IG FreeForm, CLI Quartz, Flagstone, 36"SF, Pentair VS Pump, EasyTouch W/Remote, Rheem 400KBTU Htr

  3. Back To Top    #3

    TFP Guide
    Kiss4aFrog's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Hudson, WI

    Re: Flo error

    Welcome to the forum Jason

    " I've tried running without telling filter also and error still comes on "

    Did you try running it without the filter ??

    How does the force of the water feel coming out of the jets ??
    '70s IG Vinyl 32K gal, Lazy L, Hayward SuperPump 1.5hp 120V, S240 Sand Filter W/DE
    Solar Blanket, Well Water, Borax Added, TF-100 tester. May 20 - opened for summer
    1979, 275gal Conway Emerald Spa P-100-2, ES-2 Spa Pack, bromine floater, indoor
    TF-100, Best test kit -
    Please help keep the lights on so we can be here for others, become a TFP Supporter!

  4. Back To Top    #4

    Join Date
    Jun 2015
    Guntersville, AL

    Re: Flo error

    Had a similar issue with my Sundance tub as well. Ended up taking the garden hose and running some water into the outlet where the heated water comes out for a few minutes (without pump running of course). You have to hold the hose nozzle against it to force the water in. That cured my FLO error.

  5. Back To Top    #5
    Mod Squad
    Join Date
    Aug 2012
    DFW, TX

    Re: Flo error

    That could have been caused by air in the plumbing lines. My hot tub specifies to fill it by putting the hose in the filter housing to push the air up and out of the plumbing. Some people have been able to bleed the air out of their plumbing by opening unions inside their tub. Others have had to drain and refill through the filter.
    TFP Moderator
    If TFP helped you or saved you money - Become a TFP Supporter! <--Click here
    2012 build and pics, 20k gal gunite, black onyx pebblesheen, OK flagstone, IntellifoVS, cart filter w/Pleatco, IC40 SWG, Solartouch, 5 12'x4' solar panels, HP50HA heat pump, 8mil solar cover, borates, TF-100 test kit, SONOS, Doheny's Discovery Robot, hot tub on bleach

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts