Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 5 of 5

Thread: circulation pump (ozonator ?) making noise, (with movie).

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Arnhem/Netherlands
    Posts
    108

    circulation pump (ozonator ?) making noise, (with movie).

    I have a new spa now 8-01-2016, the other one (10 months old) is back to the dealer.

    I have one issue

    The 24 H circulation pump is making noise and bubling.( the older spa did that not)

    We have disconect the hose from 1 one-way valve from ozonator (it is in the hose) and i put my vinger on it.

    Then the noise and bubles are away.

    Ozonator pump bubling - YouTube
    My spa is 225 gallon (ca 900 ltr)
    Factory is Caldera
    Above ground
    6 months old now.

  2. Back To Top    #2

    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Arnhem/Netherlands
    Posts
    108

    Re: circulation pump (ozonator ?) making noise, (with movie).

    See picture.

    If i put the vinger on the hose by red arrow (and closed it) then the problem is solved.

    Upper red arrow is the one direction valve this one is OK i have check it.

    My spa is 225 gallon (ca 900 ltr)
    Factory is Caldera
    Above ground
    6 months old now.

  3. Back To Top    #3

    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Arnhem/Netherlands
    Posts
    108

    Re: circulation pump (ozonator ?) making noise, (with movie).

    Nobody
    My spa is 225 gallon (ca 900 ltr)
    Factory is Caldera
    Above ground
    6 months old now.

  4. Back To Top    #4

    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Arnhem/Netherlands
    Posts
    108

    Re: circulation pump (ozonator ?) making noise, (with movie).

    My spa is 225 gallon (ca 900 ltr)
    Factory is Caldera
    Above ground
    6 months old now.

  5. Back To Top    #5

    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Arnhem/Netherlands
    Posts
    108

    Re: circulation pump (ozonator ?) making noise, (with movie).

    The problem is solved, the ozonator was the problem.

    I have put him out and closed the hose
    My spa is 225 gallon (ca 900 ltr)
    Factory is Caldera
    Above ground
    6 months old now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •