Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: hayward aqua connect not working ????

  1. Back To Top    #1
    rolo918's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Macomb mi

    hayward aqua connect not working ????

    my aqua connect just stop working the Hayward site for the system is down too. will not respond. does anyone now about this???
    or is anyone else having the same problem .
    Chris- Macomb, Michigan 20,000 gallon pool IGP. 16 x 32 Hayward Ecostar pump. Hayward 24 inch sand filter with Zeo sand. Hayward Aqua plus P4 automation board with T-15 turbo cell. Hayward H150 heater millivolts style. Polaris 9300 robot vacuum. New maytronics titain plus vacuum cleaner Test kits TF-100 and color Q7 TEST KIT.

  2. Back To Top    #2
    Mod Squad jblizzle's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Tucson, AZ

    Re: hayward aqua connect not working ????

    Sorry for the delayed response.
    Is it back up and running? I do not know anything about that system.
    You could try PMing Hayward Pool
    Jason, TFP Moderator
    18k IG pebblesheen pool, Hayward ProLogic P4 w/ T-15 SWG, Pentair 1HP 2-speed Superflo, Hayward 6020 DE filter
    500 sqft Heliocol solar panels, ThePoolCleaner, TF-100 test kit w/ SpeedStir
    Pool School + Test Kit + PoolMath = A TROUBLE FREE POOL
    If you found TFP helpful and we saved you money ... Become a TFP Supporter!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts