Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 2 of 2

Thread: Filter doesn't pump water

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Glens falls, NY
    Posts
    1

    Filter doesn't pump water

    I just bought a replacement cartridge filter pump model 603.
    i have followed instructions- the pump pumps water out , but the filter is not sucking water in at all. I have tried some troubleshooting : let out air leaks, tightened hose clamps, put more water in the pool.... Nothing seems to work - help!!

  2. Back To Top    #2
    Texas Splash's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    South-Central Texas, Marion/San Antonio
    Posts
    12,947

    Re: Filter doesn't pump water

    Here are a few things another user tried with their Intex pump prime issues: Diagnose Intex pump issue and filter question?

    Silly question - I'm assuming this was a replacement pump. Did the intake and outlet hoses get installed back to their original/correct spots? :confusion:. I hope something here helps. Other suggestions should follow.
    Pat (a.k.a. Texas Splash) ~ My Pool: Viking Fiberglass; 17,888 Gal; Waterway Supreme 2-sp/2-hp pump; Hayward Ctg filter; TF-100 w/ Speed Stir
    Vital Links: POOL SCHOOL, RECOMMENDED LEVELS, RECOMMENDED CHEMICALS, Poolmath Calculator, SLAM, Chlorine/CYA CHART.
    If you enjoyed your TFP experience, please consider donating to Support TFP!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •