Become a TFP Supporter Pool Math Forum Rules Pool School
Results 1 to 5 of 5

Thread: Intex SF15110 stopped working

  1. Back To Top    #1

    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Glen Burnie
    Posts
    2

    Intex SF15110 stopped working

    Went to put the filter on and it makes a humming sound but nothing happens. Anyone have any troubleshooting ideas ?

  2. Back To Top    #2

    Join Date
    May 2015
    Location
    Killeen, Texas
    Posts
    89

    Re: Intex SF15110 stopped working

    Sounds like you have something stuck in your impeller for the pump.

  3. Back To Top    #3

    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Glen Burnie
    Posts
    2

    Re: Intex SF15110 stopped working

    How would I check that ?

  4. Back To Top    #4
    Mod Squad zea3's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    9,200

    Re: Intex SF15110 stopped working

    Usually humming is a bad start capacitor. It is located inside the motor control box.
    TFP Moderator
    Helpful links: TF Test Kits,TFP Pool School, PoolMath
    Vogue 21' round AG, Pentair 1 hp 2 speed pump, 36 sq ft DE filter, Hayward S180T 150# sand filter, Houston, Texas
    Love TFP? Become a
    TFP Supporter!

  5. Back To Top    #5

    Join Date
    May 2015
    Location
    Killeen, Texas
    Posts
    89

    Intex SF15110 stopped working

    sf15110 motor

    Do that google search there are a few threads on here

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •